Wij werken voor….

Microfix is een professioneel multi brand servicebedrijf gespecialiseerd in reparatie van ICT hardware, printer en telecom apparatuur. Wij repareren dus bijna ieder merk! Van veel merken hebben wij een officiële autorisatie van de fabrikant . Een autorisatie betekend dat wij naast de reparaties buiten de fabrieksgarantie ook reparaties binnen de fabrieksgarantie mag uitvoeren. Wij ontvangen van de fabrikant een vergoeding voor de uitgevoerde werkzaamheden. De onderdelen worden altijd bij de fabrikant ingekocht, zodat u zeker weet dat u na reparatie weer op uw kostbare apparaat kunt vertrouwen. Hieronder een lijst van fabrikanten waarmee wij een samenwerking hebben.


Microfix verzorgt, in samenwerking met Apple, reparaties binnen- en buiten de fabrieksgarantie voor alle Apple producten. Onze vestiging in Amsterdam als enige in Nederland Premium Apple Autorised Service Partner. Onze technici moeten, om hun accreditatie te behouden, regelmatig trainingen volgen bij Apple. Zo blijft hun kennis van de producten up-to-date. Klanttevredenheid en Kwaliteit is voor ons en Apple erg belangrijk. Prestaties worden dagelijks gemonitord en als we niet boven de 90% klanttevredenheid scoren raken we onze autorisatie kwijt!

Microfix Apple Premium Service Provider

Microfix verzorgt, in samenwerking met Apple, reparaties binnen- en buiten de fabrieksgarantie voor alle Apple producten. Onze vestiging in Leiden is Apple Autorised Service Partner. Onze technici moeten, om hun accreditatie te behouden, regelmatig trainingen volgen bij Apple. Zo blijft hun kennis van de producten up-to-date. Klanttevredenheid en Kwaliteit is voor ons en Apple erg belangrijk. Prestaties worden dagelijks gemonitord en als we niet boven de 90% klanttevredenheid scoren raken we onze autorisatie kwijt!


Als HP Partner First Platinum repareert Microfix de zakelijk notebooks, desktop computers en workstations binnen- en buiten de fabrieksgarantie. Onze technici zijn door HP getraind en gecertificeerd. Ook voor servers, printers en multifunctionals kunt u uiteraard bij ons terecht. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij onze meerwaarde meer dan bewezen vinden ook onze klanten die hun beoordeling hebben achter gelaten op Trustpilot.


Voor Lexmark verzorgd Microfix als Autorized Service Partner de reparatie van mono printers, kleurenprinters en multifunctionals binnen- en buiten de fabrieksgarantie. Storingen kunnen rechtstreeks bij Microfix worden gemeld, u hoeft niet eerst contact op te nemen met de Lexmark supportlijn. Fabrieksgarantie kan door ons uitsluitend worden geclaimd wanneer uw machine online geregistreerd bij Lexmark is geregistreerd. Machine buiten de fabrieksgarantie kunnen wij uiteraard ook voor u onderhouden. Is uw machine bedrijfskritisch? Sluit dan een service contract af.


Microfix verzorgd voor OKI reparaties aan printers, faxen en multifunctionals. Wij zijn OKI autorized service partner. Storingen binnen de fabrieksgarantie worden eerst gemeld bij OKI first line support. Als de support medewerkers van OKI uw probleem telefonisch niet op kunnen lossen ontvangt Microfix van OKI een reparatieopdracht. Afhankelijk van het type product wordt een reparatie op locatie of bij ons op de werkplaats in Leiden geadviseerd. Storingen buiten de fabrieksgarantie kunnen ook rechtstreeks bij Microfix worden aangemeld. Uiteraard maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen voor de reparatie. De Service & Support van OKI Nederland is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17:00 uur op het nummer: 0800 – 5667654 (GRATIS).


Voor de gemiddelde consument is Zebra misschien een onbekend merk, maar in de industrie en de logistiek is Zebra met haar thermisch- en barcode printers een speler van formaat. Microfix is sinds 2005 officieel Zebra Autorized Service Provider. Onze technici ontvangen jaarlijks van Zebra een opfriscursus en wordt er op de nieuwe modellen getraind zodat de kwaliteit van de reparaties gewaarborgd blijft. Storingen buiten de fabrieksgarantie kunnen rechtstreeks aan ons worden doorgegeven. Voor storingen binnen de fabrieksgarantie belt u eerst de Service & Support desk van Zebra. Deze is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17:00 uur op het nummer: +44-1494768384.


Printronix is ook een merk die met hun supersnelle line matrix printers en thermisch printers in de industrie, logistiek, automotive en de medische wereld haar plaats veroverd heeft. Microfix is service provider voor Printronix. Meestal ontvangen wij de storingen (binnen- en buiten de fabrieksgarantie) rechtstreeks van de fabrikant, maar storingen buiten de fabrieksgarantie kunnen ook direct bij ons gemeld worden. Voor storingen binnen de fabrieksgarantie belt u eerst de telefonische helpdesk van Printronix Nederland. Deze is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17:00 uur op het nummer: 024-6489311.


TallyGenicom is ook een merk die met hun supersnelle line matrix printers en thermisch printers in de industrie, logistiek, automotive en de medische wereld haar plaats veroverd heeft. Microfix is service provider voor TallyGenicom. Meestal ontvangen wij de storingen (binnen- en buiten de fabrieksgarantie) rechtstreeks van de fabrikant, maar storingen buiten de fabrieksgarantie kunnen ook direct bij ons gemeld worden. Voor storingen binnen de fabrieksgarantie belt u eerst de telefonische helpdesk van TallyGenicom Nederland. Deze is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17:00 uur op het nummer: 024-6489311.


Boundless is in 2008 overgenomen door Z-AXIS. Boundless is producent en leverancier van text terminals. Deze terminals worden vooral gebruik in winkels als onderdeel van kassasystemen of worden gekoppeld aan mainframe computers. Hoewel Boundless eind 2015 stopt met het produceren van deze terminals blijft Microfix minimaal tot 2021, zolang er onderdelen beschikbaar zijn reparaties voor Boundless text terminals in Europa uitvoeren. Reparaties, binnen- en buiten de fabrieksgarantie kunnen zonder tussenkomst van de fabrikant bij ons aangemeld worden. Voor het claimen van fabrieksgarantie hebben wij in sommige gevallen een aankoopnota nodig!