Waarom u kiest voor Microfix?

Microfix is een professioneel multi brand servicebedrijf gespecialiseerd in de reparatie van ICT hardware, printer en telecom apparatuur. Microfix heeft de kennis, ervaring en mogelijkheden in huis om op board level niveau te repareren. Microfix staat voor snelle, betrouwbare en betaalbare reparaties.

 

Microfix heeft de juiste kennis in huis

Microfix is sinds de oprichting in december 1991 uitgegroeid tot een van de topbedrijven in Nederland op het gebied van reparatie en onderhoud van IT apparatuur. Wij van vrijwel alle hardware de juiste kennis in huis, of het nu gaat om computers, notebooks, printers, monitoren of fileservers.

De solide basis hiervoor wordt gevormd door onze deskundige medewerkers, geavanceerde reparatie- en revisiemethoden en de directe beschikbaarheid van een groot arsenaal aan onderdelen. Microfix heeft als doel een kwalitatieve maar ook betaalbare oplossing te bieden voor uw probleem. Behalve dat er veel kennis aanwezig is van apparatuur, staan flexibiliteit en de klantenbehoeften voorop in onze werkwijze. Dit maakt Microfix een aantrekkelijke en betrouwbare servicepartner.

Wij hebben een Benelux dekkende buitendienst en werkplaats met optimale voorzieningen.

 

Wij staan voor Kwaliteit

Het leveren van kwaliteit vinden wij zeer belangrijk. Wij zijn dan ook ISO 9001 gecertificeerd. Wij geven op al onze reparaties 12 maanden garantie. De garantie betreft uiteraard uitsluitend het gerepareerde gedeelte (de door ons geleverde arbeid en onderdelen). Het is dus geen algehele garantie op de apparatuur.

 

Waarom u kiest voor Microfix?

Waarom Microfix?

Kwaliteit: ISO-9001 gecertificeerd
Zekerheid: Aangesloten bij ICT Waarborg
Deskundig: Technici door de fabricanten getraind
Snel: Veel onderdelen standaard op voorraad
Garantie: 12 maanden garantie op reparatie

 


Wij staan voor Kwaliteit