Reparatie van laptop moederbord

Voor Laptops is het vervangen van een defect systembord nog steeds een dure aangelegenheid (vooral A-merken zoals Compaq, IBM, HP, Toshiba etc.). Microfix is vaak in staat om deze dure onderdelen te repareren. Dit betekent voor u dat u niet hoeft te betalen voor een nieuw bord; u betaalt alleen voor een veel goedkopere reparatie.

 

Laptopscherm reparatie

Laptopscherm defect? Laptopscherm blijft zwart? Laptopscherm donker? Laptopscherm kapot? Laptopscherm vervangen? Laptop screen repair? laptop screen black?
Microfix repareert laptop schermen, door vervangen van de backlight inverter of vervangen van het LCD panel. Wij vervangen het lcd scherm ook bij u aan huis, tijdelijk zelfs zonder voorrijkosten. In de werkplaats kunt u wachten op uw lcd scherm reparatie, als u een afspraak maakt.

 

Reparatietarieven

Staat uw laptop scherm reparatie niet in de prijslijst, dan ontvangt u, als het reparatiebedrag meer dan € 125,00 bedraagt, vooraf een prijsopgave. Kunnen wij uw laptop scherm niet repareren dan berekenen wij u geen reparatie- of onderzoekskosten.

 

Reparatie in de werkplaats

Wij streven naar een reparatieduur van 5 tot 10 werkdagen, afhankelijk van de beschikbaarheid van de benodigde onderdelen. Bij het aanleveren van uw apparaat ontvangt u een requestnummer. Hiermee kunt u 24 uur per dag uw reparatie via internet volgen. U kunt ook gebruik maken van onze haal/breng service en Spoed reparatie service.

 

Garantie

Op alle reparaties geven wij drie maanden garantie. Dit geldt voor geleverde arbeid en onderdelen. Dit betreft dus niet het gehele apparaat.

 

Twee jaar volledige garantie erbij?

Kijk op Diensten | Extra garantie.

 

Microfix Apple Premium Service Provider
 

Waarom Microfix?

  • Kwaliteit: ISO 9001 gecertificeerd
  • Zekerheid: Aangesloten bij keurmerk ICT Waarborg
  • Deskundig: engineers door fabrikanten getraind
  • Sneller: eigen onderdelen voorraad
  • Uniek en zeker: jaar garantie computer en laptop reparaties


Notebook