Microfix repareert uw defecte Apple binnen- en buiten de fabrieksgarantie

Ook úw defect Apple enkele dagen gerepareerd en binnen de fabrieksgarantie is dit helemaal gratis! Een Apple bij Microfix laten repareren geeft veel voordelen, want Microfix is door Apple geautoriseerd voor de reparatie van alle Apple producten.

Apple fabrieksgarantie bij Microfix

Microfix verzorgt in samenwerking met Apple, gratis uw garanties. Wij verkopen geen producten. Service is nummer één bij ons. Wij moeten uitstekende service verlenen om u als klant tevreden te stellen. Wij proberen bij Apple altijd meer garantie voor u te verkrijgen.

Omdat wij Apple geautoriseerd zijn werken we altijd met originele onderdelen en door Apple getrainde technici. Uw garantie vervalt hierdoor niet. Bij reparaties uitgevoerd door een niet door Apple geautoriseerd bedrijf of bij gebruik van niet door Apple geleverde onderdelen kan de fabrieksgarantie vervallen en de garantieclaim door Apple worden geweigerd.

Microfix repareert uw Apple binnen enkele dagen, soms zelfs terwijl u erop wacht.

Microfix is het enige bedrijf in Nederland dat garantie en service verleent zonder zelf Apple apparatuur te verkopen. Wij hebben er dus belang bij dat uw Apple snel en goed gerepareerd wordt. U begrijpt dat wij daarom erg ons best voor u doen, wij proberen ook altijd de Apple regels in uw voordeel uit te leggen.

Microfix ook voor reparaties buiten de fabrieksgarantie

Apple geeft aan consumenten nu 2, vaak 3 en soms zelfs 4 jaar garantie op Apple apparatuur. Microfix is als geautoriseerde servicepartner een soort verlengstuk van Apple op garantie en service gebied en voert de garantieclaim uit, voor U en voor Apple. Ook na de garantieperiode kent Apple coulanceregelingen als er maar niet door ongeautoriseerde reparateurs aan uw Apple is gesleuteld.

Is het er geen fabrieksgarantie meer van toepassing op uw Apple? Wij verzorgen Apple reparaties buiten de fabrieksgarantieperiode.

Reparatie Aanmelden

Waarom Microfx?

Uniek: De enige Apple Premium Service Provider in Amsterdam

Deskundig: Technici met Apple training en diploma’s

Kwaliteit: 12 maanden garantie op reparatie

Zekerheid: Aangesloten bij ICT Waarborg

U kunt bij ons terecht voor de reparatie van alle Apple producten

Microfix Amsterdam | Apple Premium Service provider

Paasheuvelweg 34A
1105 BJ Amsterdam
telefoon: 020-7179801

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 8:30 – 17:00 uur
zaterdag en zondag: gesloten
Gratis parkeren voor de deur!

Microfix Leiden | Apple Authorised Service provider

Willem Barentszstraat 23
2315 TZ Leiden
telefoon: 071 – 568 25 55

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 8:30 – 17:00 uur
zaterdag en zondag: gesloten

Microfix Apple Premium Service Provider
Apple