iPhone batterij vervangen, vanaf € 49,00 en “klaar terwijl u wacht!”

iPhone batterij vervangen, vanaf € 49,00 en klaar terwijl u wacht! Apple heeft begin dit jaar het vervangen van de accu voor een aantal iPhone modellen flink verlaagd.

In Amsterdam en Leiden zijn we gestart met een “klaar terwijl je wacht service” zodat je je iPhone niet hoeft te missen. Microfix werkt samen met Apple waardoor de Apple garantie behouden blijft. (natuurlijk voor zover deze nog geldig was).

Ons aanbod van € 49,00 inclusief BTW voor deze batterij vervanging geldt voor de iPhone 6 (Plus), iPhone 6s (Plus), iPhone SE, iPhone 7 (Plus), iPhone 8 (Plus) en € 69,00 voor de iPhone X, iPhone Xr, iPhone Xs en iPhone Xs Max.

Op onze werkplaats in Leiden kunt u zonder afspraak terecht, voor de werkplaats in Amsterdam moet u even een afspraak maken: 071-5682555

Voordelen van iPhone batterij vervanging door Microfix

  • Behoud van fabrieksgarantie
  • Gebruik van uitsluitend originele Apple onderdelen
  • Snel gerepareerd, op afspraak “klaar terwijl u wacht service”
  • Reparatie volledig volgens de Apple kwaliteitseisen

Klaar terwijl u wacht
Bel of mail voor een afspraak als u op de reparatie wilt wachten: info@microfix.nl of 071-5682555

Geschikte modellen
De service geldt voor de iPhone 6 (Plus), iPhone 6s (Plus), iPhone SE, iPhone 7 (Plus), iPhone 8 (Plus), iPhone X, iPhone Xr, iPhone Xs en iPhone Xs Max

Reparatie aanmelden?

Wij hebben het gemakkelijk voor u gemaakt. Kies uit onderstaande formulieren en meld snel u defecte apparaat aan voor reparatie. Hulp nodig? U kunt met ons chatten of bellen op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur wij helpen u graag verder. Ons telefoonnummer is 071 – 568 25 55

[]
1
Probleem

2
Adresgegevens

3
TRansport

Probleemomschrijving

Vul hier model, serienummer en probleemomschrijving in. Met een nauwkeurige omschrijving van het probleem kunnen wij u beter van dienst zijn.

Soort ApparaatSelecteer uw product

SerienummerIndien bekend

ProbleemomschrijvingOmschrijf het probleem zo nauwkeurig mogelijk

0 /

Bent u consument en is uw Apple product ouder dan 12 maanden? Sluit dan toch de kopie van uw aankoopnota bij in de doos of upload hem deze hieronder. Waarom? Als uw product niet fysiek beschadigd is kunnen wij met de aankoopnota bij Apple ook voor latere jaren garantie aanvragen en die wordt ook regelmatig toegewezen.

Garantie?Upload hier uw aankoopnota!

Aankoopnota uploaden

Adresgegevens

BedrijfsnaamNiet verplicht voor consumenten

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

Vervoerswijze

Bij vervoer per koerier het apparaat goed verpakken. Uw defecte iMac en Mac Pro uitsluitend in de originele doos en met de goed geplaatste schuimblokken. Transportschade ontstaan door een niet deugdelijk verpakking is voor eigen risico.

VervoerswijzeMaak een keuze

Let op! Microfix en Apple gaan er van uit dat u een back-up hebt gemaakt van uw gegevens. Het is mogelijk dat bij het testen van uw product gegevens gewist worden. Microfix noch Apple aanvaardt enige verantwoordelijkheid voor verlies van gegevens.

Met het aanmelden van deze reparatie verklaart u tevens akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden, transport- en onderzoekskosten.

Vorige
volgende

Sharing is caring

0

Over de auteur:

Co-owner Microfix