De printer reparatie service van Microfix

Vaste reparatietarieven

Voor veel reparaties en onderhoudsbeurten hebben wij vaste tarieven. Deze prijzen zijn inclusief onderdelen en arbeidsloon. Als een reparatie niet in de prijslijst staat doen wij, indien het reparatiebedrag meer dan € 150,00 bedraagt, vooraf prijsopgave.Microfix biedt de volgende diensten: reparatie, reinigingsbeurt, servicebeurt, revisiebeurt.

 

Reparatie in de werkplaats

Wij streven naar een reparatieduur van maximaal 5 werkdagen. Bij het aanleveren van uw printer ontvangt u een requestnummer. Hiermee kunt u 24 uur per dag uw reparatie via internet volgen. U kunt ook gebruik maken van onze Pick-up & Return service en Spoed reparatie service.

 

On-site service

Kunt u uw printer niet missen of wilt u nog sneller en gemakkelijker geholpen worden dan kunnen wij de storing in de meeste gevallen ook aan huis verhelpen. Wij streven ernaar om tussen de 3 en 5 werkdagen de storing te verhelpen. Voor snellere responsetijden bieden wij de mogelijkheid van een onderhoudscontract (FixCare).

 

Garantie

Op revisiebeurten geven wij een half jaar garantie met een maximum van 100.000 pagina’s. Op reparaties geven wij 12 maanden garantie* op de geleverde arbeid en onderdelen. Dit betreft dus niet het gehele apparaat.

*50.000 pagina’s of 3 maanden garantie op slijtage gevoelige onderdelen zoals fusing units, pick-up rollers en separation pads.

Twee jaar volledige garantie erbij? Kijk op Garantie verlengen.

ed-front-desk

Reparatie Aanmelden

Waarom Microfix?

Kwaliteit: ISO-9001 gecertificeerd
Zekerheid: Aangesloten bij ICT Waarborg
Deskundig: Technici door de fabricanten getraind
Snel: Veel onderdelen standaard op voorraad
Garantie: 12 maanden garantie op reparatie

 


zekerheid: aangesloten bij ICT-waarborg


 
Printer