Apple verlengt reparatieprogramma voor bevlekte MacBooks

Het reparatieprogramma wat Apple anderhalf jaar geleden startte voor vlekken in de anti-reflectiecoating van MacBooks, is door Apple verlengd.

Reparatieprogramma MacBook-vlekken

Aanvankelijk liep het programma tot 16 oktober 2016, maar nu kun je langer bij Apple terecht met een MacBook waarvan de anti-reflectiecoating loslaat of vlekkerig oogt. Het reparatieprogramma is verlengd tot 16 oktober 2017 of binnen drie jaar na aankoop. Koop je dit jaar een MacBook en ondervind je volgend jaar pas problemen, dan helpt Apple je dus ook nog.

De verlenging is niet aangekondigd, maar wel bevestigd door Apple. De reparaties blijven uitgevoerd worden via AppleCare. Anderhalf jaar geleden verschenen er klachten op het internet van mensen met vlekken op het scherm van hun MacBook die niet waren weg te poetsen. Bij sommige modellen kwamen er afdrukken van het toetsenbord en touchpad op het scherm. Apple beloofde MacBooks met problemen gratis te vervangen.

Wanneer uw MacBook in aanmerking komt voor reparatie dan is het verstandig dit zo snel mogelijk te laten uitvoeren. U kunt hiervoor terecht bij Microfix in Amsterdam (PSP) of Leiden (ASP).

Procedure voor vervanging

De reparatie wordt door Microfix gratis uitgevoerd. U kunt uw MacBook zelf naar Microfix in Leiden of Amsterdam brengen of het transport door Microfix laten verzorgen. Op de website zijn de verschillende transport mogelijkheden en bijbehorende kosten vermeld

Aanmelden kan eenvoudig:

Sharing is caring

0

Over de auteur:

Co-owner Microfix

Voeg een Commentaar